Inred med sport

Vad kan vara roligare än att få inreda ett rum efter just det intresse som man själv har? Inredning är ett stort intresse för många och är både roligt och ger en ny och fräsch känsla, till ett tidigare tråkigt rum.

Hur går man då tillväga om man vill inreda ett rum med sporttema? Här finns det väldigt mycket att välja mellan och först bör man se till att ha en klar bild över hur man vill att det slutgiltiga resultatet ska se ut. Vilken sport ska man rikta in sig på? Är det en specifik sport eller flera som ligger i intresse? Hur stort är rummet och hur mycket har du att arbeta med? Det finns många aspekter som spelar stor roll för hur pass nöjd du kommer blir när rummet väl är klart. Planera noga så slipper du bli missnöjd eller göra om rummet igen.

Att inreda med sporttema är mycket spännande och här kan du använda dig av både golv, väggar och tak. Varför inte sätta upp den snygga bandyklubban och matchbollen på väggen, eller måla en fondvägg i bästa fotbollslagets färger? Även matchtröjor är ett mycket bra sätt att få in den rätta känslan. Är du händig av dig kan man dessutom sy ihop ett snyggt överkast av matchtröjor från sina favoritspelare.

För vissa kan det kännas som att sport och stilren design inte går ihop, men allt blir vad man gör det till. Vill man inte ha de starka färger som de flesta sportartiklar har, kan man använda sig av dekorplast eller sprayfärg i snygga, metalliska färger för att göra inredningen dovare. Både bollar, bandyklubbor, hockeypuckar eller t.ex. baseballhandskar går mycket bra att spraya och blir en snygg och stilren detalj till rummet.

Ett sporttema i ett rum passar lika bra till barnet, som till en vuxen eller i lagets klubbhus och bara fantasin sätter gränser!